De fiecare dată când simțim aroma înghețatei pe care o creăm în laboratorul din Timiș, ne transpunem în locul în care a început povestea noastră: Gelateria Dondoli din San Gimignano.
Acolo, ne-am îndrăgostit pe loc de înghețata maestrului Sergio Dondoli și am hotărât că scopul nostru va fi să bucurăm cât mai mulți iubitori de delicii dulci cu gustul înghețatei artizanale autentice.
Dar planul nostru n-ar fi putut lua viață fără suportul și recomandările dublului campion mondial la înghețată, Sergio Dondoli și a partenerului său, Sergio Colalucci, primul câștigător al campionatului mondial de înghețată.
Ne-am bucurat pe deplin de sprijinul celor doi maeștri, care au venit în România pentru a ne transmite secretele rețetelor. Am învățat, am exersat, am degustat, iar acum transpunem zilnic cunoștințele noastre în ceea ce este astăzi Gelateria Hugo e amici.
Photo: dondoligelatoclass

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *